Wednesday, July 8, 2009

Dag 9. Another day in paradise.


Jag hoppas att anledningen till att Tindra(3) springer runt lägenheten med sin spade och skriker 'jag ska dööda dom' beror på Johannas nära-döden-upplevelsei morse med frukostflingorna. Det lugnade mer sig till slut och vi softade i poolen hela förmiddagen.
Den sydliga morgonvinden var påtaglig, ofta ett tecken på något lugnare nordlig vind på em. Valde Vargas igen för att få en repris på gårdagen. Blev ok men aldrig riktigt bra. För lite vind eller för högt vatten? Vågorna kom bara en kort stund och sen blev det trångt på vattnet också.
Ändå är det en härlig känsla att gippa i en lagom stor chop-grop och sen välja den brantaste dyningen man kan se, följa den hela vägen in, lägga svängen strax innan brytet och timea cutbacken på skummet , slida några meter, gippa och sen ut igen.
Såg flygfiskarna idag igen. Så coola! Jag fattar bara inte vad dom har att göra i luften. Men kanske är det som med oss, vi gör också allt för att få flyga en stund. På tal om det så måste loopen sitta snart. Jag landar dom hela tiden men har för mycket framvikt och lägger seglet framåt i lä. Får satsa på mer höjd och sträckt ben imorgon. /H
Vind: 5/5
Vågor: 3/5
Dag9: 3/5

1 comment:

  1. Skota ut innan du landar kanske?

    Mattias

    ReplyDelete